Lumânare parfumată cu capac, 190 g, nucă de cocos

  • O lumânare cu parfum de nucă de cocos, închisă într-un borcan minunat
Lumânare parfumată cu capac, 190 g, nucă de cocos
49,99 RON
41,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (8,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânare parfumată cu capac, 190 g, . Pregătește-te pentru sezonul viitor cu un set de decorațiuni atmosferice și elegante. Căutați o modalitate simplă și rapidă de a vă diversifica decorul casei? Nu e nimic complicat! Câteva accesorii universale sunt suficiente, precum vaze, rame decorative sau lumânări. Alegerea lumânărilor merită o deosebita atentie, deoarece este lumina atmosferică și un miros caracteristic care este în mare măsură responsabil pentru introducerea unei atmosfere unice . Asigurați-vă că verificați oferta noastră și alegeți lumânări parfumate din diferitele forme, dimensiuni și arome disponibile.

Unul dintre astfel de produse este lumânarea parfumată cu capac a apreciatului brand Atmosphera. Lumanarea este din ceara iar carcasa ei este din sticla. Borcanul cu lumanarea este decorat cu un motiv delicat cu grafica. In plus, produsul are dimensiuni de 10 cm x 8,5 cm x 11 cm (lungime x latime x inaltime).

Designul interesant și lucrarea atentă fac ca lumânarea parfumată cu capac să fie perfectă pentru decorarea elegantă a încăperilor precum un hol, un dormitor sau un living.

Caracteristicile produsului:

  • lumânare parfumată cu capac,
  • lumânarea este din ceară și carcasa ei este din sticlă,
  • borcanul cu lumânarea este decorat cu o tematica delicata cu grafica,
  • lumanare de 190g,
  • produsul are dimensiunile de 10 cm x 8,5 cm x 11 cm (lungime x latime x inaltime) ,
  • un produs al apreciatului brand Atomosphera.

Producător
Cod produs
56053
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ceară
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
11
Timp de ardere
35 h
Aroma
kokos
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel