Recipient pentru dischete demachiante INDONESIE, Ø 10 cm, polirasină, alb

  • Un organizator elegant care te va ajuta să păstrezi ordinea
Recipient pentru dischete demachiante INDONESIE, Ø 10 cm, polirasină, alb
Recipient pentru dischete demachiante INDONESIE, Ø 10 cm, polirasină, alb
Recipient pentru dischete demachiante INDONESIE, Ø 10 cm, polirasină, alb
Recipient pentru dischete demachiante INDONESIE, Ø 10 cm, polirasină, alb
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient dischete de bumbac demachiante INDONESIE, Ø 10 cm, polirășină, alb îți va permite să ai grijă de o bună organizare și ordine. Acest produs practic INDONESIE a fost creat cu gândul la tine! Este, fără îndoială, un accesoriu care nu este doar frumos, ci și foarte funcțional. Datorită acestuia, dischetele de bumbac sau alte accesorii cosmetice își vor găsi un loc permanent, iar tu te vei putea bucura de un spațiu organizat eficient. Amintește-ți că ordinea în jurul tău dă un sentiment de armonie și pace, așa că, având grijă de ea, ai grijă și de tine!

Cum se realizează? Nimic mai ușor! Produsul INDONESY vă va ajuta în acest sens. Este un produs al apreciatului brand 5five Simply Smart, cunoscut pentru accesoriile de înaltă calitate și accesoriile de design interior. Va atrage mai ales iubitorii de decorațiuni eclectice. Datorită stilului său remarcabil, manoperei de înaltă calitate și construcției solide, va fi perfect pentru orice baie modernă și bine organizată.

Organizatorul este fabricat din polirasina de înaltă calitate . Interiorul său spațios vă permite să ascundeți multe articole pe care le puteți proteja împotriva murdăriei și să le depozitați în siguranță. Produsul pentru dischete de bumbac INDONESIE se caracterizează printr-un design interesant și culori stilate . Se va dovedi a fi de neînlocuit într-un apartament bine organizat.

Caracteristicile produsului:

  • Organizator dischete de bumbac INDONESIE,
  • accesoriu practic,
  • se caracterizează printr-un design interesant și culori stilate,
  • de neînlocuit într-un apartament bine organizat,
  • organizatorul este realizat din polirășină de înaltă calitate,
  • se caracterizează printr-un design interesant,
  • accesoriu într-un stil eclectic,
  • un produs foarte apreciat de 5five Simply Smart.

Cod produs
56087
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
polyresin
Inaltime (cm)
12.5
Diametru (cm)
9.8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel