Cuvertură de pat, 230 x 180 cm

  • Cuvertură de pat elegantă cu blană artificială
Cuvertură de pat, 230 x 180 cm
Cuvertură de pat, 230 x 180 cm
Cuvertură de pat, 230 x 180 cm
Cuvertură de pat, 230 x 180 cm
Cuvertură de pat, 230 x 180 cm
Cuvertură de pat, 230 x 180 cm
249,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Căutați completări interesante la apartamentul dvs.? O cuvertură de pat cu blană artificială este un produs care este o necesitate pentru un dormitor confortabil! Cuverturile de pat sunt decorațiuni foarte practice: protejează așternuturile împotriva prafului și murdăriei și arată frumos. Cuvertura de pat poate fi folosita si ca patura calda – perfecta pentru serile reci. Alege-o dacă prețuiești decorațiunile practice și stilate. Cuvertura de pat este, de asemenea, o modalitate excelentă de a reîmprospăta rapid fața interiorului - datorită acesteia puteți schimba instantaneu decorul și culorile!

Cuvertura de pat cu blana artificiala este un produs al renumitului brand Atmosphera. Cuvertura de pat este confectionata din poliester moale si placut la atingere . Va fi perfecta dacă sunteți în căutarea unei cuverturi confortabile și rezistente, care să vă servească multe sezoane.

Cuvertura de pat cu blana artificiala se caracterizeaza in primul rand prin culoarea alba universala si textura placuta la atingere . Produsul are dimensiuni foarte practice 230 cm x 180 cm (lungime x latime) . În plus, marginea cuverturii a fost întărită cu un ornament suplimentar.

Caracteristicile produsului:

  • cuvertură de pat cu blană artificială,
  • din poliester moale și plăcut la atingere,
  • husă confortabilă și durabilă,
  • < li> vă va servi multe sezoane,
  • cuvertură de pat în dimensiune 230 cm x 180 cm (lungime x lățime),
  • marginea cuverturii a fost întărită cu un ornament suplimentar,
  • are o culoare albă universală și o textura plăcută la atingere,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
56490
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
230
Latime (cm)
180
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel