Set manusa cuptor + suport

  • O mănușă de cuptor este un accesoriu obligatoriu pentru orice bucătar
Set manusa cuptor + suport
Set manusa cuptor + suport
Set manusa cuptor + suport
Set manusa cuptor + suport
Pret bun
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mănușile și suporturile pentru cuptor sunt una dintre cele mai importante piese de echipament de bucătărie. Datorită lor, puteți transporta în siguranță mâncăruri proaspăt preparate și mâncăruri încălzite. Acesta este accesoriul de bază care trebuie găsit în apartamentul fiecărui bucătar amator și profesionist.

Mănușa și suportul vă vor permite să ridicați farfuriile, oalele cu alimente fierbinți și farfuriile scoase direct din cuptor. Datorită acestora, vasele nu vor ateriza pe podeaua bucătăriei și mâinile nu se vor arde. Din acest motiv, merită să te asiguri că sunt mereu la îndemână.

Datorită unei mănuși de cuptor și a unui suport, vei oferi mâinilor tale izolare împotriva temperaturilor ridicate și o prindere solidă. Produsul este fabricat din țesătură durabilă din bumbac . În plus, mănușa și suportul > este confortabil, la îndemână și ușor de păstrat curate. Aceste accesorii din bumbac pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat. Un alt avantaj este designul interesant. O mănușă cu un singur deget oferă o prindere fermă, iar culoarea sa se va potrivi bucătăriilor moderne. Suspendate într-un loc vizibil, pot deveni și unul dintre elementele mici, dar caracteristice ale decorului.

Caracteristicile produsului:

  • mănușă și coaster,
  • sunt confortabile, la îndemână și ușor de păstrat curate,
  • le puteți spăla în siguranță în mașina de spălat,
  • sunt confecționate din țesătură de bumbac,
  • mănușă cu un deget pentru o prindere sigură
  • datorită lor poți ridica mâncăruri fierbinți,
  • o completare excelentă pentru bucătăriile moderne,
  • produs al mărcii Atmosphera.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
56492
compoziţie
100% bumbac
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
19,7
Latime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
32,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel