Vaza înaltă din sticlă, Ø 12 cm

Vaza înaltă din sticlă, Ø 12 cm
Vaza înaltă din sticlă, Ø 12 cm
Vaza înaltă din sticlă, Ø 12 cm
Vaza înaltă din sticlă, Ø 12 cm
Vaza înaltă din sticlă, Ø 12 cm
Vaza înaltă din sticlă, Ø 12 cm
119,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O vază de sticlă înaltă, Ø 12 cm este un element decorativ elegant, care va încânta pe toată lumea, inclusiv cel mai exigent iubitor de soluții practice și atrăgătoare în același timp. Vazele cu flori ar trebui să sublinieze frumusețea lor, iar o vază de sticlă o va face cu siguranță.

Vaza de sticlă Atmosphera, apreciată pentru accesoriile de casă elegante, are un diametru de 12 cm , ceea ce vă va permite să aranjați tot felul de compoziții cu utilizarea plantelor. Sticla de înaltă calitate se va prezenta eficient într-un interior modern, glamour și clasic , iar nuanța sa va conferi spațiului un stil, va îmbogăți aspectul și va conferi spațiului un stil.
Vaza
O vază de sticlă este un atribut atemporal al fiecărei case, deci merită să vă concentrați asupra unei forme care să atragă atenția oaspeților. În plus, o vază de flori este, de asemenea, o idee de cadou perfectă pentru pasionații de estetică - vă va permite să aduceți una revigorantă și naturalete în casa dvs. în combinație cu alte elemente ale decorului.

Caracteristicile produsului:

  • Vază de sticlă înaltă,
  • dimensiuni: Ø 12 x 26,5 cm,
  • sticlă colorată,
  • decor funcțional pentru un interior într-un stil plin de farmec, modern, rustic, dar și clasic,
  • o vază elegantă, va găzdui buchete și mai mari,
  • Un produs al mărcii franceze Atmosphera.

Producător
Cod produs
56614
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
26,5
Diametru (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel