Organizator din ceramică cu capac, Ø 13,5 cm

  • Organizator în stil etnic pentru depozitarea obiectelor mici.
Organizator din ceramică cu capac, Ø 13,5 cm
Organizator din ceramică cu capac, Ø 13,5 cm
Organizator din ceramică cu capac, Ø 13,5 cm
Organizator din ceramică cu capac, Ø 13,5 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Atmosphera organizatorele universale aduc stil și ordine în orice baie, bucătărie sau dormitor. Fiecare dintre frumoasele recipiente de depozitare oferite în magazinul nostru este fabricat din ceramică de înaltă calitate și are un capac solid din lemn durabil.

Modelul decorativ în stil etno de pe organizator în combinație cu culoarea portocalie creează un design unic. Indiferent dacă este pe masă sau pe raft - recipientele practice arată bine peste tot, fiind un decor elegant și accesoriu în sine. Păstrați în ele bijuterii, ornamente și accesorii pentru păr. Datorită capacului , organizatorul este protejat corespunzător împotriva umezelii sau a prafului și arată îngrijit. Recipientele universale ale mărcii Atmosphera sunt, de asemenea, accente atractive pe o comodă și rafturi, îndeplinind o funcție decorativă pe un raft.

În gama largă a magazinului nostru veți găsi organizatoare în diferite dimensiuni, culori și modele - alegeți un set creat pentru bucătăria sau baia dvs.!

Caracteristicile produsului:

  • organizator cu capac,
  • din ceramică de înaltă calitate,
  • un model în stil etno combinat cu un capac din lemn , < / li>
  • organizatoarele facilitează depozitarea lucrurilor mici și păstrarea lor în ordine în dulapuri sau pe comoda,
  • decor elegant - datorită designului lor frumos, organizatoarele în sine sunt un decor frumos pe rafturi, blaturi sau comode,
  • dimensiuni produs: diametru 13,5 cm x înălțime 10 cm ,
  • produs al renumitului brand francez Atmosphera.

Producător
Cod produs
56616
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
13,5
Latime (cm)
13,5
Inaltime (cm)
10
Diametru (cm)
13,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel