Set manusa de cuptor + suport vase

  • O mănușă de cuptor este un accesoriu esențial în bucătăria oricărui maestru bucătar
Set manusa de cuptor + suport vase
Set manusa de cuptor + suport vase
Set manusa de cuptor + suport vase
Set manusa de cuptor + suport vase
Set manusa de cuptor + suport vase
Set manusa de cuptor + suport vase
Set manusa de cuptor + suport vase
Set manusa de cuptor + suport vase
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suporturile pentru vase și mănușile pentru cuptor sunt una dintre cele mai importante piese de echipament de bucătărie. Datorită lor, puteți muta în siguranță mâncăruri fierbinți și mâncăruri proaspăt preparate. Acesta este accesoriul de bază care trebuie găsit în casa fiecărui bucătar amator și profesionist.

Un suport pentru vase și o mănușă pentrun cuptor vă vor permite să mutați confortabil oale cu vase fierbinți, plite fierbinți și tăvi direct din cuptor. Datorită acestora, mâinile tale nu se vor arde și vasele nu vor ateriza pe podeaua bucătăriei. Din acest motiv, merită să vă asigurați că sunt mereu la îndemână.

Datorită suportului și mănușii de cuptor, vă veți asigura o prindere solidă și o izolare a mâinilor împotriva temperaturilor ridicate. Produsul este fabricat din țesătură durabilă din bumbac . Datorită suprafeței adecvate, acest material va preveni arderea mâinilor și vasele nu vor ateriza pe podeaua bucătăriei.

În plus, suportul și mănușa de copt sunt confortabile, la îndemână și ușor de păstrat curate. Aceste accesorii din bumbac pot fi spalate manual sau in masina de spalat rufe. Un alt avantaj este designul interesant. Mănușa cu orificiu pentru degetul mare asigură o prindere sigură, iar culoarea sa neagră și motivul geometric vor fi perfecte în bucătăriile moderne. Suspendate intr-un loc vizibil, pot deveni si unul dintre elementele mici, dar caracteristice ale decorului.

Caracteristicile produsului:

  • suport și mănușă de cuptor,
  • este confortabil, la îndemână și ușor de păstrat curat,
  • le puteți spăla manual sau în mașina de spălat ,
  • produsul este fabricat din material de bumbac,
  • o mănușă cu orificiu pentru degetul mare asigură o prindere sigură,
  • datorită acestora puteți muta mâncăruri fierbinți,
  • un accesoriu perfect pentru bucătăriile moderne,
  • un produs Atmosphera.


Producător
Cod produs
56692
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
3
Inaltime (cm)
32
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel