Decor de perete metalic LISON, 135 x 67 cm

  • Decor de perete din metal
Decor de perete metalic LISON, 135 x 67 cm
Decor de perete metalic LISON, 135 x 67 cm
Decor de perete metalic LISON, 135 x 67 cm
Decor de perete metalic LISON, 135 x 67 cm
579,99 RON
369,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (210,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Este dificil să vă imaginați un apartament frumos decorat fără un set de decorațiuni potrivite care să sublinieze stilul individual al casei dvs. Vi se par pereții goi și lipsiți de farmec? Dacă apreciați accesoriile neobișnuite, puteți schimba cu ușurință cu acest decor metalic de perete. Decorarea pereților LISON este o soluție modernă care va schimba fața interiorului într-un mod bun. Puteți agăța acest accesoriu, de exemplu, într-un dormitor, hol sau sufragerie. În fiecare dintre aceste camere, va fi atragator și va deveni cu ușurință un element caracteristic al decorului.

Decorarea pereților LISON este un produs al mărcii recomandate Atmosphera , specializată în oferta de accesorii și decorațiuni pentru mobilier si casă. Designul interesant al obiectului prezentat este deosebit de remarcabil: ornamentul are forma unui rând asimetric format din cercuri de diferite dimensiuni și metode de execuție. Decorul este realizat din metal . Un alt avantaj îl reprezintă culorile reci și modeste . Din acest motiv, acest decor va funcționa mai ales în camere decorate în stil eclectic. Alegeți-l și vedeți cât de mult se poate schimba un ornament distinctiv.

Caracteristicile produsului:

  • Decor de perete LISON,
  • accesoriu în formă de cercuri aranjate asimetric,
  • decor din metal,
  • culori reci și modeste,
  • perfect pentru a fi agățat în dormitor, hol sau sufragerie,
  • accesoriu în stil eclectic,
  • un produs din Atmosphera recomandat marca.


Producător
Cod produs
56788
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
metal
Lungime (cm)
135
Latime (cm)
66,5
Inaltime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel