Tava de servire TRIBECART, 48 x 20, din lemn

  • Tava din lemn - o modalitate convenabilă de a servi micul dejun direct in pat
Tava de servire TRIBECART, 48 x 20, din lemn
99,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tava de servire TRIBECART, 48 x 20 cm, lemn . Aduceți glamour în apartamentul dvs.! Accesoriile minimaliste cresc în popularitate. Acest lucru nu este surprinzător. Câteva obiecte caracteristice sau un singur obiect gadget pot amenaja interiorul fără a fi nevoie de renovări majore.

Unul dintre aceste elemente decorative este cu siguranță tava de servire. Acest element distinctiv măsoară 48,6 x 20 x 6,2 cm (lungime x lățime x înălțime). Tava decorativă este fabricată din lemn de înaltă calitate . Datorită lui, acest gadget are o culoare minunată a lemnului natural. Datorită acestui fapt, tăvile au propriul model unic.

Tava decorativă este plată, datorită căreia este perfectă și ca suport pentru oale. Acest articol este perfect pentru servirea fructelor, dar și a altor compoziții decorative. Amplasata într-un loc central, se va diversifica, oferindu-i o atmosferă unică. Tava de masă se va potrivi perfect atât în ​​interiorul modern, cât și în interiorul rustic.

Caracteristicile produsului:

  • tavă decorativă,
  • tava este realizată din lemn de înaltă calitate,
  • are o culoare frumoasă a lemnului natural,
  • articolul are dimensiuni 48,6 x 20 x 6,2 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • va fi utila pentru decorarea în interiorul modern, clasic și rustic.

Cod produs
56823
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
48,6
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
6,2
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel