Distribuitor de săpun lichid TRIO

  • Distribuitor practic de săpun
Distribuitor de săpun lichid TRIO
Distribuitor de săpun lichid TRIO
Distribuitor de săpun lichid TRIO
Distribuitor de săpun lichid TRIO
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid TRIO, gri este un accesoriu obligatoriu pe o chiuvetă de baie. Fiecare baie atemporală ar trebui să îndeplinească două condiții: trebuie să fie funcțională și elegantă. Pentru a realiza acest lucru, este suficient să faceți o schimbare aparent ușoară și să cumpărați articole selectate corespunzător, cum ar fi organizatoare cosmetice, recipiente pentru produse de igienă sau săpun.

Oamenii care caută un recipient de săpun lichid de designer și confortabil ar trebui să fie interesați în mod deosebit de distribuitorul de săpun TRIO. Acest produs este fabricat din polirasină. Datorită materialului folosit, este durabil și ușor de curățat. Distribuitorul se distinge printr-un design interesant și o culoare gri-negru. Perfect atât pentru băile moderne, cât și pentru cele clasice.

Distribuitorul are dimensiuni de 15 cm x 8 cm (înălțime x diametru). Perfect pentru distribuirea și depozitarea cremei de mâini, lichid dezinfectant sau săpun lichid. Accesoriile practice și elegante așteaptă doar să schimbe fața băii tale. Verificați oferta magazinului nostru online și alegeți accesorii de baie din multe modele, tipuri și stiluri disponibile!

Caracteristicile produsului:

  • Distribuitor de săpun TRIO,
  • produsul este fabricat din polirasină,
  • recipientul este durabil și ușor de curățat,
  • dozatorul se distinge printr-un design interesant și culoare gri și negru,
  • se va găsi atât în ​​băile moderne, cât și în cele clasice,
  • recipientul are dimensiuni de 15 cm x 8 cm (înălțime x diametru),
  • va fi perfect pentru distribuirea și depozitarea cremei de mâini, dezinfectantului sau săpunului lichid,
  • 5five produs Simply Smart.

Cod produs
56830
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
polyresin
Inaltime (cm)
15
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel