Coastere din ardezie, 10 x 10 cm, 6 bucati

  • Un set de suporturi elegante pentru pahare din ardezie
Coastere din ardezie, 10 x 10 cm, 6 bucati
Coastere din ardezie, 10 x 10 cm, 6 bucati
Coastere din ardezie, 10 x 10 cm, 6 bucati
Coastere din ardezie, 10 x 10 cm, 6 bucati
Coastere din ardezie, 10 x 10 cm, 6 bucati
Coastere din ardezie, 10 x 10 cm, 6 bucati
38,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Apreciezi accesoriile practice și elegante? Decorează-ți sufrageria cu individuale elegante din ardezie ! Vă vor permite să adăugați un accent caracteristic și, în același timp, să protejați masa împotriva murdăriei. Le puteti intinde pe fata de masa sau direct pe blat - datorita individuallor, vasele fierbinti nu vor lasa imprimeuri neatractive sau decolorari. Sunt un accesoriu foarte universal. Cu ajutorul lor, puteți schimba cu ușurință decorul mesei: atât festiv, cât și casual. Un mic dejun boho dimineața și o cină plină de farmec? Cu individualele noastre este posibil!

Un set de suporturi pentru căni din ardezie este un accesoriu funcțional care nu poate lipsi de pe masa ta. Sunt fabricate din ardezie durabilă . Acest material este rezistent la temperaturi ridicate, astfel incat poti pune cu usurinta cesti cu ceai, cesti de cafea sau farfurii calde pe el.

Un set de suporturi pentru căni din ardezie este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unor accesorii într-un stil modern. Produsul se caracterizează printr-o culoare naturală, gri . Fiecare dintre ele are o suprafață optimă (10 cm x 10 cm) , astfel încât să puteți încadra în mod convenabil o ceașcă de cafea, o ceașcă de ceai sau un mic desert pe el !

Caracteristicile produsului:

  • Un set de individuale pentru căni de ardezie,
  • produsul este realizat din ardezie rezistentă,
  • puteți pune căni cu ceai, căni de cafea sau farfurii calde,
  • fiecare individual are o culoare naturală, gri,
  • coasterele au o suprafață optimă (10 cm x 10 cm),
  • un produs al mărcii Atmosphera.

Cod produs
58481
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
ardezie
Grosime (cm)
0.8
Latime (cm)
10
Lungime (cm)
10
formă
pătrat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel