Cărucior de baie Trio, 3 niveluri, metal

 • Un cărucior de baie extrem de practic cu trei niveluri
Cărucior de baie Trio, 3 niveluri, metal
Cărucior de baie Trio, 3 niveluri, metal
Cărucior de baie Trio, 3 niveluri, metal
Cărucior de baie Trio, 3 niveluri, metal
499,99 RON
289,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (210,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Doriți să controlați dezordinea din baia dvs. și să organizați eficient spațiul din ea? Nimic greu! Căruciorul de baie TRIO vă va ajuta în acest sens. Raftul de baie este, înainte de toate, confort în fiecare zi și economisește spațiu . Datorită diferitelor niveluri, puteți depozita cu ușurință sticlele cu produse cosmetice, produse de curățare, o placă de îndreptat parul sau un uscător pe el, care își vor găsi în sfârșit locul permanent.
Căruciorul de baie TRIO este o alegere excelentă dacă prețuiești o bună organizare a spațiului. Nu ocupă mult spațiu și poți depozita o cantitate surprinzătoare de lucruri pe rafturile sale. Căruciorul este echipat cu trei rafturi unde puteți depozita toate accesoriile necesare, prosoape și cosmetice. A fost realizat din metal de înaltă calitate . Acest material este durabil și elegant în același timp, datorită căruia raftul va satisface cei mai pretențioși clienti. Daca esti in cautarea unei piese de mobilier solida si stilata, caruciorul de baie TRIO a fost creat doar pentru tine.

Căruciorul se caracterizează printr-un design interesant, roți practice care îl fac ușor de mutat și un mâner confortabil , prin urmare va fi o completare perfectă pentru băile finisate în stil modern.

Caracteristicile produsului:

 • Cărucior de baie TRIO,
 • produsul este echipat cu trei rafturi pentru depozitarea accesoriilor de baie,
 • căruciorul este realizat din metal de înaltă calitate, < /li>
 • se distinge printr-un design interesant, roți practice care îl fac ușor de mutat și un mâner confortabil,
 • este un accesoriu frumos și elegant,
 • este durabil și elegant,
 • economisește spațiu în baie,
 • ocupă puțin spațiu,
 • un produs de la marca 5five Simply Smart.
 • < /ul>

Cod produs
58601
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
metal
Lungime (cm)
48
Latime (cm)
41,5
Inaltime (cm)
87
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel