Vas de copt din portelan, 200 ml, bej

  • Vas rotund, perfect pentru coacere
Vas de copt din portelan, 200 ml, bej
33,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vas de copt, 200 ml porțelan, bej . Fabricate din materiale rezistente la căldură, solide și durabile sunt necesare în fiecare bucătărie. Sunt indispensabile dacă vrem să pregătim diverse feluri de mâncare in cuptor. Lasagne, supă de ceapă franceză? Vă puteți pregăti cu ușurință mâncărurile preferate în vasul de copt. Vasele de copt elegante vă vor servi, de asemenea, pentru a servi eficient preparatele pe masă . Datorită acestui fapt, mâncarea se va răci mai încet și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la necesitatea de a pune vasul într-un vas separat. De asemenea, vor rămâne mai puține vase de spălat.

Un vas de copt la îndemână este o garanție de gătit cu succes pentru dvs. și o masă specială pentru cei dragi! Vasul este fabricat din porțelan rezistent la temperaturi ridicate. Vasul de copt este potrivit în special pentru prepararea și servirea felului tău preferat. Vasul are dimensiuni: 9,5 cm x 9,5 cm x 5 cm.

Un vas de copt la îndemână este, de asemenea, un accesoriu elegant, care arată foarte bine. Acestea se caracterizează printr-o formă rotundă și o culoare universală, bej. Mai mult, are o capacitate de 200 ml .

Caracteristicile produsului:

  • un vas de copt la îndemână,
  • este fabricat din porțelan,
  • potrivit special pentru prepararea și servirea felului tău preferat,
  • vasul are dimensiunile: 9,5 cm x 9,5 cm x 5 cm,
  • se caracterizează printr-o formă rotundă și o culoare universală, bej,
  • vasul are o capacitate de 200 ml,
  • un produs al renumitului brand La Cucina.

Producător
Cod produs
58725
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Capacite
200 ml
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
porcelana
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
5
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel