Cutie de prânz din plastic, Kesper

Cutie de prânz din plastic, Kesper
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dacă alegeți mâncare sănătoasă, de casă pentru serviciu sau școală, sunt esențiale cutii de prânz adecvate, recipiente etanșe pentru depozitarea alimentelor sau o pungă termică . Vă vor permite să transportați și să păstrați în siguranță preparatele. În magazinul nostru veți găsi fiecare dintre aceste produse în multe culori, tipuri și forme practice. Verificați-l singur și alegeți produse adaptate nevoilor dvs.

Cutia de prânz din plastic va fi utilă la școală, la serviciu sau intr-o excursie. Recipientul pentru alimente resigilabil este un produs conceput pentru a pastra in siguranta si convenabil mancarurile si bauturile in afara casei , pastrandu-le proaspete. Acest lucru păstrează mâncarea delicioasă toată ziua. Vă puteți împacheta singur prânzul de acasă pentru serviciu, micul dejun pentru școală sau gustări pentru picnic.

Cutia de prânz este ușor de curățat și durabilă. Produsul are următoarele dimensiuni: lungime 18,5 x lățime 12,5 x înălțime 6 cm și capacitate aproximativ 850 ml . Culoarea frumoasă și designul elegant arată grozav. Un recipient adecvat pentru alimente va încuraja, de asemenea, un consumator agitat să mănânce. Recipientul nu poate fi încălzit în cuptorul cu microunde. De asemenea, nu este recomandat să adăugați mâncăruri fierbinți in acesta. Este perfect pentru sandvișuri sau salate.

Caracteristicile produsului:

  • cutie de prânz din plastic,
  • va fi perfect pentru școală, serviciu sau călătorii,
  • design elegant și culoare frumoasă
  • un produs esențial în fiecare casă,
  • recipientul resigillabil pentru alimente menține calde mancarurile sau lichidele,
  • dimensiuni produs: lungime 18,5 x lățime 12,5 x înălțime 6 cm,
  • capacitate: aproximativ 850 ml,
  • produs al renumitului brand Kesper.
Producător
Cod produs
59097
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
melamină
Lungime (cm)
18,5
Latime (cm)
12,5
Inaltime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel