Lumanare parfumata NINA, 510 g

  • O lumânare mare într-un recipient de sticlă
Lumanare parfumata NINA, 510 g
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumanare parfumata NINA de la Atmosphera este un accesoriu care va aduce o aroma unica casei tale. Lumânările parfumate pot crea nu numai o atmosferă neobișnuită, dar designul lor original le face perfecte pentru decorarea oricărei încăperi din casa ta. O poti aseza pe comoda din dormitor, pe consola din hol sau pe masuta de cafea din living. O lumânare aprinsă vă va ajuta, de asemenea, să vă relaxați în timpul unei băi relaxante.

Lumânarea parfumată NINA de la Atmosphera se caracterizează printr-un design minimalist . Culoarea roz face lumânarea perfectă atât pentru interioare clasice, cât și pentru cele moderne. De remarcat este timpul de ardere, care este de 72 de ore .

Diametrul lumânării parfumate Atmosphera NINA este de 10 centimetri și înălțimea sa este de 14,5 centimetri . Această soluție permite lumânării să se potrivească chiar și în zone mici. Umple-ți apartamentul cu un parfum unic care va încânta atât oaspeții, cât și membrii casei.

Caracteristicile produsului:

  • Lumânare parfumată NINA,
  • produsul se mândrește cu un design și capac minimalist,
  • culoarea roz face lumânarea perfectă pentru aproape orice interior,
  • accesoriul poate fi amplasat în hol, sufragerie, baie sau în dormitor,
  • timpul de ardere al lumânării este de 72 de ore,
  • produsul mediu este de 10 centimetri diametru, iar înălțimea sa este de 14,5 centimetri,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
59119
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
ceară
Inaltime (cm)
14.5
Diametru (cm)
10
Timp de ardere
72 h
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel