Lumanare parfumata in sticla NINA, 510 g, fructe tropicale

  • Lumanare de culoare portocalie
Lumanare parfumata in sticla NINA, 510 g, fructe tropicale
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumanare parfumata din sticla NINA de la Atmosphera este un accesoriu care va aduce o aroma unica casei tale. Lumânările parfumate pot crea nu numai o atmosferă neobișnuită, dar designul lor original le face perfecte pentru decorarea oricărei încăperi din apartamentul tău. O poti aseza pe comoda din dormitor, pe consola din hol sau pe masuta de cafea din living. O lumânare aprinsă vă va ajuta, de asemenea, să vă relaxați în timpul unei băi relaxante.

Lumânarea parfumată NINA de la Atmospher are design minimalist . Culoarea portocalie face din lumânare o potrivire perfectă atât pentru interioarele moderne, cât și pentru cele clasice. De remarcat este timpul de ardere, care este de 72 de ore .

Diametrul lumânării parfumate Atmosphera NINA este de 10 centimetri și înălțimea sa este de 14,5 centimetri . Această soluție face ca produsul să se potrivească chiar și în spații mici. Umple-ți casa cu un parfum neobișnuit care va încânta atât membrii casei, cât și oaspeții.

Caracteristicile produsului:

  • Lumânare parfumată NINA,
  • produsul se distinge prin design,
  • culoarea portocalie face lumânarea perfectă pentru aproape orice interior,
  • accesoriul poate fi amplasat în dormitor, sufragerie, hol sau baie,
  • timpul de ardere al lumânării este de 72 de ore,
  • produsul este de 10 centimetri, iar înălțimea sa este de 14,5 centimetri,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
62393
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
ceară
Inaltime (cm)
14,5
Diametru (cm)
10
Timp de ardere
72 h
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel