Suport hârtie igienică pe ventuză VENTERA, bambus

  • Suport practic pentru role de toaletă.
Suport hârtie igienică pe ventuză VENTERA, bambus
Suport hârtie igienică pe ventuză VENTERA, bambus
Suport hârtie igienică pe ventuză VENTERA, bambus
Suport hârtie igienică pe ventuză VENTERA, bambus
Suport hârtie igienică pe ventuză VENTERA, bambus
Suport hârtie igienică pe ventuză VENTERA, bambus
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Alegeți un kit de accesorii pentru baie sau toaletă! Seria la modă de accesorii pentru baie disponibilă în magazinul nostru oferă o gamă largă de opțiuni de amenajare pentru orice interior și stil.

Suportul pentru hârtie igienică pe ventuză VENTERA este o propunere la modă într-un stil clasic. Mânerul este realizat din oțel inoxidabil și lemn de bambus , ceea ce este perfect pentru baie. Este un material extrem de durabil, rezistent la umiditate și deteriorare. Datorită acestui fapt, accesoriile din această serie vor servi mulți ani. Produsul are urmatoarele dimensiuni: lungime 13 x latime 15 x inaltime 10 cm.
Forma simplă, minimalistă nu este doar la modă, ci și ușor de curățat și, în plus - punerea unei role de hârtie este foarte ușoară.

Întreaga serie de accesorii de baie VENTERA se remarcă printr-un design modern, la modă, datorită oțelului inoxidabil și lemnului de bambus. Este cea mai bună alegere dacă dorim să creăm un interior care să arate frumos pentru mulți ani. Accesoriile contrastante într-un interior luminos al unei băi sau toalete într-o astfel de ediție vor da apartamentului tău un caracter la modă.

Caracteristicile produsului:

  • Suport de ventuză VENTERA pentru hârtie igienică,
  • design unic într-o formă și culoare minimaliste,
  • un accesoriu practic în stil modern, < li> in magazinul nostru va oferim si alte accesorii de baie din aceeasi serie ;,
  • dimensiuni produs: lungime 13 x latime 15 x inaltime 10 cm,
  • este realizat din oțel inoxidabil și lemn de bambus,
  • rezistent la umiditate sau deteriorare,
  • produs de înaltă calitate de la renumitul brand 5five Simply Smart.Cod produs
59257
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
13
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel