Stropitoare, 800 ml

  • Recipientul de udare multifuncțional pentru udarea și stropirea plantelor domestice verzi și cu flori va face mai ușoară întreținerea zilnică
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
Stropitoare, 800 ml
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O stropitoare multifuncțională pentru udarea și stropirea plantelor domestice verzi și cu flori va facilita procedurile de îngrijire de zi cu zi Adapator 2 in 1: Multifunctionala cu maner ergonomic pentru udarea si stropirea tuturor plantelor de interior, plantelor de balcon si ierburilor. Combină multe funcții: Un vârf special conceput vă permite să alegeți dintre 3 sisteme de udare. Putem obține: un jet blând de apă, ceață în pulverizare și udare punctuală. Scop: O dozatoare cu aspersor este perfecta pentru ingrijirea zilnica a tuturor plantelor. Aspersorul va fi folosit pentru flori verzi (feriga, ficus, palmier etc.) si inflorite (orhidee, hoja, violeta etc.) Capacitate: Adapatorul are o capacitate universala - 800 ml. Este perfect pentru utilizare acasă. Dimensiuni îngrijite: Dimensiunile (latime x inaltime x adancime) sunt 23 x 23,5 x 9 cm. Setul include si 2 atasamente, fiecare cu lungimea de 5 cm. O stropitoare cu pulverizator de la marca germana WENKO este un gadget multifunctional care va ajuta in ingrijirea zilnica a plantelor de interior. Atașamentele speciale vă permit să creați 3 fluxuri diferite de apă, ceea ce vă va permite să ajustați cantitatea în mod individual la nevoile fiecărei plante. Are o capacitate de 800 ml si este realizata intr-o culoare albastra atractiva. Mânerul vă permite să o mutați în mod convenabil.
Producător
Cod produs
59996
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
23,5
Capacite
800 ml
Capacite (ml)
800
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel