Decoratiune cu pene si scoici, 40 cm

Decoratiune cu pene si scoici, 40 cm
Decoratiune cu pene si scoici, 40 cm
Decoratiune cu pene si scoici, 40 cm
Decoratiune cu pene si scoici, 40 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Decor - Pene si scoici, 40 cm - Decor elegant in bej Material: Realizat din lemn de pin si pene, oferind decorului un aspect unic Culoare: Bej - o culoare clasică care se potrivește multor interioare și le adaugă eleganță Dimensiuni (lungime x lățime x înălțime): 29,5 cm x 10 cm x 40 cm - dimensiunea potrivită pentru a afișa acest decor pe o comodă sau alt loc din casa ta Include: Pene și scoici - elemente naturale care adaugă farmec și estetică Fabricat din materiale durabile - lemn de pin, pene și carbonat de calciu, garantând utilizarea pe termen lung
Producător
Cod produs
60909
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
29,5
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel