Pahare inalte pentru bere, 4 buc, 370 ml

Pahare inalte pentru bere, 4 buc, 370 ml
Pahare inalte pentru bere, 4 buc, 370 ml
Pahare inalte pentru bere, 4 buc, 370 ml
Pahare inalte pentru bere, 4 buc, 370 ml
Pret bun
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pahare de bere Pilsner - ideali pentru băuturi carbogazoase datorită formei lor subțiri.

.
  • Set pahare : un set de 4 pahare. Cele înguste și înalte sunt ideale pentru bere. Cu cât paharul este mai înalt, cu atât bulele rămân mai mult timp în băutură, deoarece au un drum mai lung de parcurs. la suprafață. Beți bere in ele, în special Pilsner, dar și alte băuturi carbogazoase. băuturi spumoase.
  • Bază stabilă: Baza paharului este solidă. Astfel, paharul de băutură va rămâne stabil. În partea de jos, paharul de bere este conturat în așa fel încât să vă fie ușor să îl prindeți. Fiecare cântărește 360g.
  • Glass: paharele sunt fabricate din sticlă fină. Sticla este un material igienic, ușor de spălat. Este ideal pentru toate băuturile, deoarece nu este afectat de gustul sau aroma băuturii consumate.
  • .
  • Capacitate 370 ml: înălțimea fiecărui pahar este de 20,5 cm, iar diametrul lor este de 7 cm. Capacitatea mică vă va asigura că vă puteți bucura de gustul berii. Iar când aveți chef de una mai mare, vă așteaptă o reumplere plăcută.
  • Siguranță in mașina de spălat vase: paharele sunt sigure in mașina de spălat vase. Cu toate acestea, tratați-le cu grijă - sunt din sticlă.
  • .

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
61304
Capacite (ml)
570
numărul de piese din set
4
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel