Coș pentru fructe, metal, 27 x 26 x 17 cm

Coș pentru fructe, metal, 27 x 26 x 17 cm
Coș pentru fructe, metal, 27 x 26 x 17 cm
Coș pentru fructe, metal, 27 x 26 x 17 cm
Coș pentru fructe, metal, 27 x 26 x 17 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș fructe din metal - O modalitate practică și elegantă de a depozita fructele Manopera durabila: Cos fructe din metal, care garanteaza durabilitatea si soliditatea produsului Dimensiune practică: Coșul măsoară 27 cm (lățime) x 26 cm (adâncime) x 17 cm (înălțime), ceea ce oferă suficient spațiu pentru depozitarea diferitelor tipuri de fructe Design elegant: Culoarea neagră a coșului îi conferă un aspect modern și elegant, care se potrivește multor tipuri de interioare Design aerisit: Coșul este încadrat, ceea ce îl face aerisit, ceea ce permite o mai bună ventilație a fructelor și un timp mai lung de prospețime Utilizare practică: Coșul de fructe este o soluție excelentă pentru păstrarea fructelor într-un mod care să le permită să se coacă în mod natural și să rămână proaspete.
Cod produs
61439
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel