Coș de gunoi pentru baie, 3 l

Coș de gunoi pentru baie, 3 l
Coș de gunoi pentru baie, 3 l
Coș de gunoi pentru baie, 3 l
Coș de gunoi pentru baie, 3 l
Coș de gunoi pentru baie, 3 l
Coș de gunoi pentru baie, 3 l
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș de gunoi pentru baie - compact și convenabil Capacitate: Coșul de gunoi are o capacitate de 3 litri, ceea ce este ideal pentru băi mici sau alte spații cu spațiu limitat Caracteristici suplimentare: Echipat cu o pedală care facilitează deschiderea și închiderea coșului fără a fi nevoie să-l atingeți cu mâinile, ceea ce asigură igiena și curățenia Material durabil: Coșul este fabricat din metal cu o grosime de 0,25 mm, ceea ce garantează durabilitate și utilizare pe termen lung Dimensiuni practice: Coșul are 22,5 cm lungime, 17 cm lățime și 23 cm înălțime, ceea ce îl face compact și ușor de așezat în diverse locuri din baie Soluții practice: Coșul este echipat cu o găleată detașabilă pentru golire și curățare ușoară și un mâner pe spatele coșului, care facilitează transportul la nevoie.
Cod produs
61456
Capacite
3 l
Caracteristici suplimentare
cu pedala
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Lungime (cm)
22,5
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
23
Capacite (ml)
3000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel