Casuta din lemn pentru insecte, 15 x 9 x 26 cm

  • Casuta pentru insecte este un plus indispensabil pentru atragerea insectelor polenizatoare în grădinile noastre
Casuta din lemn pentru insecte, 15 x 9 x 26 cm
Casuta din lemn pentru insecte, 15 x 9 x 26 cm
Casuta din lemn pentru insecte, 15 x 9 x 26 cm
Casuta din lemn pentru insecte, 15 x 9 x 26 cm
Pret bun
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Casa pentru insecte vă va permite să aveți grijă de ajutoarele invizibile care lucrează constant în grădinile noastre. Desigur, vorbim despre insecte polenizatoare, fără a căror muncă nu ne-am putea bucura de flori sau fructe. Nu numai albinele sunt responsabile de polenizare, ci și fluturii, muștele și gândacii. Căutând o casă pentru insecte, le putem atrage cu ușurință în grădinile noastre.

Structura cu mai multe elemente va atrage diferite specii de insecte care preferă habitate diferite pentru construirea cuibului lor. Casa este construita din lemn natural. Datorită formei sale interesante, este un decor interesant în sine. În plus, este foarte utila: așezați-o în grădină și urmăriți cum diverse insecte utile se deplasează încet în ea. Nu trebuie să facem altceva, insectele polenizatoare se vor adapta la segmentele individuale. Casa are un acoperiș în două frontoane acoperit cu tablă, care îi protejează conținutul de soare și ploaie .

Designul original va face ca casa de insecte să adauge caracter spațiului în care va fi amplasată. Mai important: poate oferi un refugiu pentru multe specii de insecte utile care ne vor vizita grădinile!

Caracteristicile produsului:

  • casă practică pentru insecte,
  • un adăpost pentru multe specii de insecte utile,
  • atrage insectele polenizatoare în grădinile noastre,
  • de neînlocuit în grădină,
  • cu mai multe elemente, structură diversă,
  • casa este din lemn natural,
  • are un acoperiș acoperit cu o tablă,
  • un produs ProGarden.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
62251
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel