Hamac de gradina, 200 x 80 cm

  • Hamac de gradina, 200 x 80 cm
Hamac de gradina, 200 x 80 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Hamacul de grădină de la ProGarden poate deveni atât un element de interior, cât și de echipament de grădină. Produsul vă va permite să vă relaxați după o zi grea și vă va duce în țara păcii fericite. Hamacul va fi perfect pe balcon, pe terasa, in gradina sau intr-o camera selectata. Hamacul este ceva ce iuibim cu totii, așa că merită să vă echipați casa cu un scaun brazilian sau un hamac.

Hamacul de gradina ProGarden este realizat din polibuton. Acest material este o combinație de poliester și bumbac. Această soluție asigură o durabilitate extraordinară și o ușurință de curățare. Dacă doriți să cumpărați un hamac care să reziste ani de zile, un produs ProGarden va fi un succes.

Lungimea de 200 de centimetri face din hamacul de grădină un loc de odihnă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Lățimea de 80 de centimetri vă va permite să vă întindeți confortabil și să vă protejați împotriva căderii. Este de menționat faptul că culoarea albastră a materialului va funcționa în orice grădină și într-un apartament amenajat în aproape orice stil. Puteți atașa hamacul la un copac sau puteți folosi un cadru special.

Caracteristicile produsului:

  • hamac de grădină,
  • produsul vă va permite să vă relaxați pe deplin,
  • hamacul este realizat din polibuton, care asigură durabilitate,
  • materialul este ușor de curățat,
  • lungimea hamacului este de 200 de centimetri și lățimea de 80 de centimetri,
  • produsul este destinat adulților și copiilor,
  • culoarea albastră face ca hamacul să se potrivească cu aproape orice aranjament,
  • produs original ProGarden.
Producător
Cod produs
62255
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
80
Sarcina maxima
120 kg
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel