Instalatie luminoasa pentru exterior, albastru, alb, 500 LED-uri

  • Ghirlanda de lumina exterior, lumina calda si rece, 500 LED-uri
Instalatie luminoasa pentru exterior, albastru, alb, 500 LED-uri
Instalatie luminoasa pentru exterior, albastru, alb, 500 LED-uri
Instalatie luminoasa pentru exterior, albastru, alb, 500 LED-uri
Instalatie luminoasa pentru exterior, albastru, alb, 500 LED-uri
179,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
  • Lumini exterioare: Luminile exterioare de la Fééric Lights și Crăciun sunt o modalitate excelentă de a adăuga confort și o atmosferă festivă. Cui nu-i place să se relaxeze în serile de iarnă cu lumină moale? Luminile de exterior de la Fééric Lights și Crăciun vor da terasei, balconului sau grădinii dumneavoastră un caracter unic, care va încânta atât membrii familiuei, cât și oaspeții.
  • Produsul este echipat cu 500 de lumini: Luminile de exterior de la Fééric Lights vor arăta grozav agatate pe o balustradă, un pom sau un pom de Crăciun în aer liber. Este echipata cu 500 de lumini care sunt alimentate de la rețea. Această soluție înseamnă că nu trebuie să ne facem griji cu privire la înlocuirea bateriilor în mod regulat.
  • Ghirlanda este alimentata de la rețea: Luminile de exterior de la Fééric Lights și Christmas sunt alimentate de la rețea, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să înlocuiți bateriile. Vă puteți bucura de o iluminare frumoasă pentru o lungă perioadă de timp, fără a fi nevoie de întreținere regulată.
  • Lungimea va garanta acoperirea unei suprafețe mari: Lungimea ghirlandei de exterior de la Fééric Lights și Christmas este de 1.550 de centimetri, astfel încât acestea vor fi perfect vizibile și vor acoperi o suprafață mare. Puteți agăța produsul pe balcon, terasă sau pe un copac din grădină. Datorită acestui fapt, vei crea o atmosferă unică în interiorul casei tale.
  • Lungimea este de 1.550 de centimetri: Fééric Lights are 1.550 de centimetri lungime, ceea ce permite să fie răspândite pe o suprafață mare. Datorită acestui fapt, îți vei ilumina terasa, balconul sau grădina într-un mod eficient și unic.
Cod produs
63016
Caracteristici suplimentare
LED
,
timer
Lungime cablu
300 cm
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
1550
Latime (cm)
2,7
Inaltime (cm)
1
numărul de LED-uri
500
Sursa de putere
la retea
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Decoratiuni luminoase de Craciun
Un articol plin de inspirație! Descoperiți magia luminilor de Crăciun - de la stele delicate la lumini reci. Aici veți găsi exemple de produse și idei despre cum să creați aranjamente unice de iluminat.
 
Citește mai mult
pixel