Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, negru, 18 x 10 x 12 cm

Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, negru, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, negru, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, negru, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, negru, 18 x 10 x 12 cm
89,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizatorul de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, negru, 18 x 10 x 12 cm vă va ajuta să rămâneți organizati. Acest organizator practic de tacâmuri cu dimensiuni reglabile a fost creat ținând cont de tine! Este, fără îndoială, un accesoriu care este nu numai frumos, ci și foarte funcțional. Datorită acestuia, toate tacâmurile: lingurile, furculițele și cuțitele vor găsi un loc permanent și vă veți putea bucura de un spațiu organizat eficient. Amintiți-vă că ordinea din jurul vostru dă un sentiment de pace și armonie, așa că, având grijă de ea, aveți grijă și de voi înșivă!

Cum se realizează? Nimic mai ușor! Organizatorul de tacâmuri cu dimensiune reglabilă vă va ajuta în acest sens. Este un produs al apreciatului brand Secret de Gourmet, cunoscut pentru accesoriile sale de înaltă calitate și accesoriile de design interior. Va atrage în special iubitorii stilului scandinav. Datorită manoperei de înaltă calitate, construcției solide și designului extraordinar, este perfectă pentru o completare practică a echipamentelor dintr-o bucătărie modernă.

Organizatorul este fabricat din bambus natural . Interiorul său spațios vă va permite să ascundeți multe articole pe care le veți proteja de murdărie și le veți păstra în siguranță. Organizatorul de tacâmuri cu dimensiune reglabilă se caracterizează printr-un design interesant și culori elegante . Se va dovedi de neînlocuit într-o casă practic organizată.

Caracteristicile produsului:

  • organizator de tacâmuri cu dimensiune reglabilă,
  • accesoriu practic,
  • caracterizat printr-un design interesant și culori elegante,
  • de neînlocuit într-o casă practic organizată,
  • organizatorul este realizat din bambus natural,
  • se caracterizează printr-un design interesant,
  • accesoriu în stil scandinav,
  • un produs al apreciatului brand Secret de Gourmet.

Cod produs
63118
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel