Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, verde, 18 x 10 x 12 cm

Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, verde, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, verde, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, verde, 18 x 10 x 12 cm
Organizator de tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, verde, 18 x 10 x 12 cm
89,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator pentru tacâmuri, dimensiune reglabilă, bambus, culoare verde, 18 x 10 x 12 cm vă permite să va organizați. Acest organizator de tacâmuri practic și elegant, cu dimensiuni reglabile, a fost creat cu gândul la tine! Este, fără îndoială, un accesoriu care este nu numai frumos, ci și foarte funcțional. Datorită acestuia, toate tacâmurile: furculițe, cuțite și linguri vor găsi un loc permanent și vă veți putea bucura de un spațiu organizat eficient. Amintiți-vă că ordinea din jurul vostru oferă un sentiment de armonie și pace, așa că, având grijă de ea, aveți grijă și de voi înșivă!

Cum se realizează? Nimic mai ușor! Organizatorul de tacâmuri cu dimensiune reglabilă vă va ajuta în acest sens. Este un produs al mărcii Secret de Gourmet recomandat, cunoscut pentru accesoriile sale de înaltă calitate și accesoriile de design interior. Va atrage în special iubitorii de stil boho și scandinav. Datorită designului său neobișnuit, a manoperei de înaltă calitate și a construcției solide, va fi perfect pentru o bucătărie modernă, organizată.

Organizatorul este fabricat din bambus natural . Interiorul său spațios vă permite să ascundeți multe articole pe care le puteți proteja și să le păstrați în siguranță. Organizatorul de tacâmuri cu dimensiune reglabilă se caracterizează printr-un design interesant și culori elegante . Se va dovedi a fi de neînlocuit în orice apartament bine organizat.

Caracteristicile produsului:

  • organizator de tacâmuri cu dimensiune reglabilă,
  • accesoriu practic și elegant,
  • caracterizat printr-un design interesant și culori elegante,
  • de neînlocuit în orice apartament bine organizat,
  • organizatorul este realizat din bambus natural,
  • se caracterizează printr-un design interesant,
  • accesoriu în stil boho și scandinav stil,
  • produs al mărcii recomandate Secret de Gourmet.

Cod produs
63120
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel