Bol decorativ din lemn de tec, diametru 30 cm

  • Un castron decorativ elegant, cu o formă caracteristică, neregulată
Bol decorativ din lemn de tec, diametru 30 cm
Bol decorativ din lemn de tec, diametru 30 cm
Bol decorativ din lemn de tec, diametru 30 cm
Bol decorativ din lemn de tec, diametru 30 cm
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un vas decorativ din tec, Ø 30 cm , care provine din Asia, este un decor unic pentru casa ta. Lemnul durabil nu îmbibă apa și este rezistent la dăunători. Datorită acestui fapt, puteți păstra cu succes fructe, legume și alte produse alimentare. Produsul în sine arată foarte natural. Aspectul amintește de efectul unui meșter . Forma neregulată a bolurilor va atrage cu siguranță iubitorii de accesorii unice.


Un castron unic este un decor frumos. De fapt, nu este nevoie să puneți nimic în el pentru a decora interiorul camerei de zi sau al mesei de grădină. Bolul se caracterizează printr-o dimensiune optimă (diametru 30 cm) . Poate găzdui orice doriți, dar va funcționa bine și pe o măsuță mică. Are o nuanță frumoasă, naturală care se inchide în timp, adăugându-i eleganță. Sunt vizibile și inelele caracteristice, care vor funcționa bine atunci când aranjați japandi sau wabi-sabi. Castronul cu fructe din tec de la Home Styling Collection este un plus elegant pentru bucătărie, living sau grădină. Este suficient să spălați vasul sub apă. De îndată ce se usucă, este gata de utilizare din nou. Merită menționat faptul că lemnul de tec conține uleiuri naturale, datorită cărora vasul este foarte rezistent la murdărie.


Pentru un aspect de lungă durată, evitați să spălați vasul în mașina de spălat vase . Produsul va funcționa ca un cadou sau unul dintre elementele unui cadou de încălzire a casei.


Caracteristicile produsului:

  • tec durabil considerat unul dintre cele mai bune din lume
  • produs rezistent la umiditate, murdărie și dăunători,
  • are o formă naturală cu un diametru de 30 cm
  • foarte ușor de îngrijit
  • are inele vizibile,
  • produs al cunoscutei colecții Home Styling Collection.
Cod produs
63142
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel