Perie cu suport din plastic, kaki, 10 x 37,5 cm

Perie cu suport din plastic, kaki, 10 x 37,5 cm
Perie cu suport din plastic, kaki, 10 x 37,5 cm
Perie cu suport din plastic, kaki, 10 x 37,5 cm
Perie cu suport din plastic, kaki, 10 x 37,5 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Peria de toaletă cu recipient din plastic este un produs al mărcii Douceur d'intérieur, care este renumit pentru soluțiile sale funcționale și designul neobișnuit. Cine a spus că peria de toaletă ar trebui să fie ascunsă? De acum înainte, poate juca rolul unui decor unic care va încânta atât membrii gospodăriei, cât și oaspeții tăi. Peria de toaletă cu recipient din plastic de la Douceur d'intérieur se remarcă prin forma sa ovală. Designul accesoriului pentru baie face ca peria să fie perfectă pentru interioare decorate în aproape orice stil - de la scandinav la modern la clasic. De menționat este faptul că peria de toaletă Douceur d'intérieur cu recipient din plastic este realizată din plastic de înaltă calitate, ceea ce o face extrem de durabilă. Suprafața netedă din interiorul accesoriului permite curățarea comodă și rapidă, iar culoarea verde adaugă caracter original. Dimensiunile produsului sunt de 37,5 x 10 centimetri, datorită cărora acest articol interior se va potrivi chiar și într-un spațiu mic. Vrei să-ți schimbi interiorul? Peria de toaletă de la Douceur d'intérieurb va lovi la fața locului! Caracteristicile produsului: perie de toaletă cu recipient de plastic, produsul poate deveni un decor pentru baie, designul accesoriului face ca peria să fie potrivită pentru băi decorate în aproape orice stil, suprafața netedă din interiorul accesoriului facilitează curățarea, peria este fabricată din plastic de înaltă calitate, culoarea verde dă caracterul original, dimensiunile periei sunt de 37,5 x 10 centimetri, produs original al cunoscutului brand Douceur d'intérieur.
Cod produs
63406
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
37,5
Diametru (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel