Perie de toaletă MAMBO

Perie de toaletă MAMBO
Perie de toaletă MAMBO
Perie de toaletă MAMBO
Perie de toaletă MAMBO
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Accesoriile de toaletă elegante și de bun gust, ustensilele de baie și recipientele de baie sunt de înaltă calitate, materii prime bune și igienice, precum și un design unic și stilat. Recipientul de baie gri prezentat cu perie de toaleta nu este doar un produs util si functional, ci si unul decorativ. Peria de toaletă a fost plasată într-un suport elegant de baie. Acest suport elegant pentru perii de toaletă este realizat din gresie practic, igienic și ușor de curățat și întreținut. Suportul periei de toaletă este ferm atașat, așa că nu există teamă că peria se va rupe sau se va îndoi în timpul curățării. Caracteristicile produsului: recipient elegant de baie din ceramică cu perie de toaletă, articole de toaletă de culoare închisă, perie neagră cu peri negri, suport baie din gresie practic si solid.
Cod produs
64152
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
piatră
Lungime (cm)
11,5
Latime (cm)
11,5
Inaltime (cm)
41
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel