Husa pentru suport de brad, 40 cm

Husa pentru suport de brad, 40 cm
Husa pentru suport de brad, 40 cm
Husa pentru suport de brad, 40 cm
Husa pentru suport de brad, 40 cm
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O husă pentru un suport de brad este un accesoriu care diversifică aranjamentul și este perfect pentru Crăciun. Datorită acestuia, suportul nu va fi vizibil, iar fundul bradului va fi decorat cu un mic accent estetic. Indiferent ca locuinta ta are un copac artificial sau viu, o husa de suport va fi o solutie foarte buna, mai ales cand ne place sa avem grija de detaliile amenajarii. Stilul festiv va fi o completare perfecta a amenajarii interioare in acest moment special si se va potrivi si mai eficient cu cutiile de cadouri colorate.

Husa este din hârtie , iar diligența necesară asigură că materialul nu se va freca și nu se va sifona într-o manieră inestetică. Legarea cu o sfoară într-o fundă conferă farmec husei , iar culorile sale festive roșii se vor armoniza frumos cu decorațiunile de Crăciun, motiv pentru care este o alegere perfectă pentru toate interioarele.

Diametrul husei este de 40 cm iar înălțimea este de 23,5 cm.

Caracteristicile produsului:

  • husa pentru un suport de pom de Crăciun,
Cod produs
64261
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
60
Inaltime (cm)
23,5
Diametru (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel