Felinar decorativ GLOW cu ilimunatul LED

Felinar decorativ GLOW cu ilimunatul LED
89,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Felinar decorativ GLOW cu iluminare LED . Pregătește-te pentru vacanțele viitoare cu un nou set de decorațiuni atmosferice și stilate. Nu ai idee cum să completezi ușor și rapid decorul casei tale de vacanță? Nu e nimic greu! Tot ce aveți nevoie sunt câteva accesorii caracteristice, precum seturi de lumânări roșii și albe, șiruri de lumini colorate sau piese centrale. Iluminarea ambientală este cea care este în mare măsură responsabilă pentru introducerea atmosferei caracteristice, festive.

Unul dintre produsele recomandate care va funcționa pentru această sarcină este felinarul cu iluminare LED a renumitului brand Home Styling Collection. Felinarul are o culoare universală, neagră, care se va potrivi cu orice design interior. Produsul este fabricat din plastic rezistent.

Un felinar cu dimensiuni de 14 x 14 x 29,5 cm (lungime x lățime x înălțime) . Designul interesant și lucrarea atentă fac din felinarul cu iluminare LED un decor perfect de Crăciun pentru încăperi precum bucătărie, dormitor sau sufragerie.

Caracteristicile produsului:

  • felinar cu iluminare LED,
  • va fi perfect pentru decorarea camerelor precum bucătărie, dormitor sau sufragerie,
  • universal, culoarea neagră se va potrivi cu orice design interior,
  • produsul a fost realizat din sticlă și plastic rezistent
  • articolul măsoară 14 x 14 x 29,5 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • produs al renumitului brand Home Styling Collection.
Cod produs
64289
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
29,5
Caracteristici suplimentare
LED
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel