Figurina de Crăciun Pădurea de iarnă

Figurina de Crăciun Pădurea de iarnă
Figurina de Crăciun Pădurea de iarnă
Figurina de Crăciun Pădurea de iarnă
Figurina de Crăciun Pădurea de iarnă
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pădurea de iarnă este un loc magic. Drifturi uriașe, printre care, din când în când, puteți vedea urechi de iepure vesele sau ochi mari ai unei căprioare supărătoare. Ce este asta? Oare nu ne sunt bine-cunoscute din pribegie prin pădure animale care călătoresc împreună printr-o pădure plină de zăpadă? Figurina de Crăciun din Pădurea de Iarnă le oprește sania care pleacă cu viteză pentru un timp, dar să nu-i ținem staționari mult timp. În schimb, să o luăm și să o punem pe șemineu sau pe raftul bebelușului nostru. Datorită acestui lucru, va simți și mai mult atmosfera de Crăciun.

Figurina de Crăciun Winter Forest a fost realizată cu atenție la fiecare detaliu. Este mică, 26 cm lungime, 15 cm înălțime și 10 lățime. cm , dar acest lucru este suficient pentru a aduce un zâmbet pe chipul celor mai mici membri ai casei. Nu sunt singurii care vor ceda magiei Crăciunului.

Deci, cine vrea o plimbare în pădurea de iarnă? Nu uitați decât o pălărie caldă și mănuși!

Caracteristici ale produsului:

  • Figurină de Crăciun Winter Forest,
  • un decor de basm care va funcționa atât în ​​camera copiilor, cât și în camera de zi,
  • dimensiuni: 26 x 15 x 11 cm,
  • produs din plastic,
  • garantează o atmosferă festivă în casa ta.
Cod produs
64304
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel