Organizator chei

  • Organizator chei
Organizator chei
Organizator chei
Organizator chei
Organizator chei
Organizator chei
Organizator chei
Organizator chei
139,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (55,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Autobuzul este pe cale să sosească și îți cauți cheile casei? Ai uitat din nou unde ai lăsat cheile mașinii? Este timpul să facem ceva în privința asta! Alegeți un dulap pentru chei cu uși din sticlă pentru a rezolva problema cheilor care dispar. Acest supliment se va asigura că totul este la locul potrivit.

Dulapul pentru chei are forma unei cutii compacte cu uși care se încuie. Este un accesoriu practic care nu poate lipsi din casa persoanelor care pretuiesc ordinea si organizarea eficienta. Acest articol a fost realizat cu atenție la detalii, folosind materiale de înaltă calitate. De remarcat în mod deosebit este forma interesantă a dulapului și modul în care este realizat. A fost făcut din lemn, care în combinație cu sticla are ca rezultat forma sa unică. Datorită designului său din lemn, dulapul pentru chei capătă un caracter unic și se va potrivi perfect cu interioarele în stil scandinav.

Acest plus va funcționa mai ales pe hol. Montați-l pe perete lângă cuier sau lângă ușa și veți ști întotdeauna unde ți-ai lăsat cheile. Un mare avantaj al cutiei este interiorul bine organizat: mai multe rânduri cu cârlige vor ajuta la separarea eficientă a cheilor membrilor familiei și a cheilor mașinii. Acest articol poate fi folosit ca dulap pentru chei, va ascunde diverse mici accesorii necesare în apartament.

Caracteristicile produsului:

  • dulap pentru chei cu uși din sticlă,
  • raft sub forma unei cutii cu ușă,
  • are mai multe rânduri cu cârlige practice,
  • din lemn,
  • se caracterizează prin estetică în stil scandinav,
  • va fi ideal pe hol,
  • un produs de marcă Home Styling Collection.
Cod produs
64377
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
19
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel