Feliator de ouă

Feliator de ouă
Feliator de ouă
Feliator de ouă
Feliator de ouă
34,99 RON
23,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dispozitivul de tăiat ouă prezentat în fotografia de mai sus este un adevărat clasic. Brandul La Cucina a decis să revină la o formă foarte simplă, pe care o știți cu siguranță, pentru că nu are rost să schimbați ceva care funcționează, este ușor de utilizat și nu necesită tratamente complicate de îngrijire. < /p>

Tot ce este nevoie este o forță ușoară a mâinii, un ou fiert tare și un feliere de ouă , iar după câteva secunde, feliate fin pe farfurie apar felii. Feliatorul taie pe lungime , ceea ce va funcționa pentru sandvișuri clasice, pregătind micul dejun tradițional, dar bineînțeles că vă lăsăm alegerea. Produsul este fabricat din plastic rezistent, care este igienic și nu afectează gustul produselor alimentare. În plus, partea inferioară a fost astfel modelată încât să puteți pune cu ușurință un ou acolo și să nu vă faceți griji că va aluneca în timpul tăierii. De asemenea, merită menționate firele durabile. Datorită lor, oul va fi împărțit în părți egale. Întregul este confortabil și nu ocupă mult spațiu . După terminarea utlizarii, este suficient să spălați feliatorul și apoi să il puneți într-un sertar de bucătărie. Se va potrivi practic oricui!

Caracteristici ale produsului:

  • feliator de ouă,
  • din plastic,
  • dimensiuni: 20 x 2,5 x 11,
  • tăiere pe lungime,
  • firele puternice împart oul în bucăți egale,
  • profilarea adecvată împiedică să vă alunece din mână,
  • produs de la La Cucina.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
64434
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
2,5
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel