Husa pentru suport de brad, 40 cm

Husa pentru suport de brad, 40 cm
Husa pentru suport de brad, 40 cm
Husa pentru suport de brad, 40 cm
Husa pentru suport de brad, 40 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Husa pentru suport de brad de Crăciun este un accesoriu plăcut pentru ochi, care, fără îndoială, va fi perfecta pentru Crăciun. Datorită acestuia, suportul nu va fi vizibil, iar partea de jos a bradului de Crăciun va fi decorată interesant. Indiferent daca in casa ta apare un brad de Craciun viu sau artificial, husa va merge in orice caz, mai ales cand punem in valoare detaliile de amenajare. Stilul fermecător va fi o completare perfectă a amenajării și va oferi interiorului o atmosferă confortabilă, iar cutiile de cadouri colorate aflate sub bradul de Crăciun vor adăuga un efect și mai magic.

Husa este confectionata din poliester, astfel încât poate fi spălată fără să vă faceți griji că materialul se întinde și pierde culorile. Este plăcuta la atingere, iar nuanța o face un accesoriu universal, așa că va arăta bine în orice interior.

Diametrul husei este de 40 cm iar înălțimea este de 25 cm. Este un produs al renumitului brand Home Styling Collection, cunoscut pentru accesoriile sale de înaltă calitate pentru casă.

Caracteristicile produsului:

  • husa pentru suport de brad de Crăciun,
  • accesoriu decorativ, diversificarea interiorului,
  • Husa este realizată din poliester,
  • dimensiuni: 60 x 60 x 25 cm,
  • un produs de marcă Home Styling Collection.
Cod produs
64450
Culoarea dominantă
gri
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel