Instalatie de exterior, 480 LED

Instalatie de exterior, 480 LED
Instalatie de exterior, 480 LED
Instalatie de exterior, 480 LED
Instalatie de exterior, 480 LED
169,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lămpile de exterior sunt alegerea perfectă dacă vă plac decorațiunile clasice. Produsul va aduce o strălucire subtilă casei sau grădinii tale și va fi perfect pentru decorarea majorității spațiilor. Lămpile pot fi amplasate atât în ​​exteriorul apartamentului atârnându-le peste balustrada balconului, cât și în interior. Suspendate pe coridor, vor introduce atmosfera de Crăciun și vor face invitații tăi să simtă atmosfera magică imediat după ce trec pragul.

Lampile constă din 480 de diode LED, a căror lumină moale este încântătoare. 8 funcții de intensitate a luminii vă permit să ajustați iluminarea la nevoile dvs..

Ghirlanda garantează crearea unei atmosfere festive nu numai acasă, ci și la birou sau restaurant. Acest element original de decor, pe lângă funcția sa decorativă, este perfect ca sursă delicată de lumină. Fabricate din materiale de înaltă calitate, lampile garantează o durată lungă de viață .

Caracteristicile produsului:

  • lămpi exterioare,
  • vă permite să generați o atmosferă unică, magică,
  • 480 de diode LED,
  • aspect clasic
  • lumină albă,
  • durată de viață extrem de lungă,
  • întregul a fost obținut din materiale de calitate excelentă,
  • Adaptor IP44,
  • 8 funcții luminoase.
Cod produs
64463
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
2000
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
4
Sursa de putere
la retea
IP
44
numărul de LED-uri
480
Lungime cablu
150cm
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel