Decoratiune de Craciun LED Brad, 40 cm

Decoratiune de Craciun LED Brad, 40 cm
Decoratiune de Craciun LED Brad, 40 cm
Decoratiune de Craciun LED Brad, 40 cm
Decoratiune de Craciun LED Brad, 40 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Înainte de a vă așeza cu cei dragi la masă de Crăciun, aveți grijă de atmosfera potrivită din interior. Nu te limita la un brad colorat de Crăciun sau la lumini de la ferestre, ci și la accesorii luminoase pline de strălucire care vor alunga întunericul și vor aduce o strălucire plăcută și o atmosferă magică. Un astfel de spațiu este propice pentru conversații lungi și momente plăcute petrecute cu ceaiul tău preferat și prăjiturile din turtă dulce de Crăciun.

Decorul oferă o strălucire subtilă care calmează ochii și permite ochilor să se odihnească după o zi în mijlocul unei lumini puternice, artificiale. Structura delicată într-o nuanță elegantă ascunde până la 30 de diode LED , carora lumina are o culoare caldă .

Decorul este usor si subtil, motiv pentru care este perfect pentru spatii mici. Este o alternativă ideală la un brad de Crăciun. Dacă locuiți într-o garsonieră sau într-o cameră mică, îl puteți pune pe pervaz sau pe unul dintre rafturi și vă puteți bucura de atmosfera de Crăciun.Bradul de Crăciun are 40 cm, așa că se va potrivi aproape oriunde . Forma clasică și lumina plăcută pentru ochi a diodelor LED sunt un cuplu perfect.

Caracteristicile produsului:

  • Decor în formă de brad de Crăciun
  • 30 de diode LED,
  • functioneaza cu 2 baterii AA (nu sunt incluse),
  • cronometru: când este pornit, ornamentul se aprinde timp de 6 ore, apoi se stinge și se aprinde din nou la momentul în care a fost pornit,
  • dimensiuni 40 x 40 x 10 cm (lungime x înălțime x lățime)
  • un mic ornament cu aspect clasic,
  • realizat cu atenție la fiecare detaliu,
  • vă va permite să vă vedeți casa într-o lumină nouă, festivă,
  • Adaptor IP20,
  • din plastic,
Cod produs
64676
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
40
Sursa de putere
baterii
IP
20
numărul de LED-uri
30
Lungime cablu
30 cm
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AA
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel