Suport lumanare din lemn de mango, diametru 11 cm

Suport lumanare din lemn de mango, diametru 11 cm
Suport lumanare din lemn de mango, diametru 11 cm
Suport lumanare din lemn de mango, diametru 11 cm
Suport lumanare din lemn de mango, diametru 11 cm
54,99 RON
30,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (24,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv


Iluminatul afectează starea de spirit într-o cameră? Vedeți singuri că impreuna cu ele spațiul va căpăta un caracter extrem de confortabil.

Sfeșnicul din lemn de mango va fi perfect pentru utilizarea de zi cu zi și la ocazii speciale. Cu ajutorul acestuia, vei avea grijă eficient de iluminatul atmosferic și de o atmosferă unică în împrejurimile tale. Sfeșnicul prezentat este o garanție a unui pic de magie în fiecare seară și un cadru grozav pentru întâlnirile cu cei dragi. Este suficient să încorporați și să aprindeți o lumânare în el pentru a vă bucura de o strălucire caldă.

Acest sfeșnic unic este realizat din lemn de mango exotic. Merită să acordați atenție formei sale, care seamănă cu o lampă cu ulei. Aspectul său se potrivește perfect cu stilul colonial, motiv pentru care acest produs va prezenta un interes deosebit pentru iubitorii acestui mare stil. Puteți ilumina sfeșnicul cu o lumânare pe care o puteți plasa convenabil într-o nișă specială. Produsul este perfect pentru decorarea elegantă a camerelor de zi și a dormitoarelor. Lumina lumânărilor promovează relaxarea și creează o atmosferă de confort, așa că merită să aveți grijă de cel mai bun decor - un sfeșnic elegant va funcționa perfect în acest rol!

Caracteristicile produsului:

  • sfeșnic elegant,
  • garanție de iluminare ambientală,
  • va contribui la asigurarea unui cadru minunat,
  • accesoriu în stil colonial, < / li>
  • produsul este realizat din lemn exotic de mango,
  • are un aspect original,
  • recomandat pentru decorarea camerelor de zi și dormitoare,
  • un accesoriu adaptat pentru a fi folosit cu lumanari,
  • un produs marca Home Styling Collection.

Cod produs
64703
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
3
Diametru (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel