Set gratar: cu maner din lemn, 3 bucati

Set gratar: cu maner din lemn, 3 bucati
Pret bun
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Odată cu apariția zilelor mai lungi și mai calde, începem să petrecem mai mult timp afară, cu prietenii și familia. Petrecem acest timp special la gratar, care este un element inseparabil al petrecerilor de vara. In oferta magazinului nostru vei gasi multe accesorii si ustensile utile pentru gratar. Datorită lor, puteți pregăti rapid și convenabil mâncare delicioasă.

Setul de tacâmuri pentru grătar vă va ajuta să aranjați, să întoarceți și să mutați gustarile pe grătar, protejându-vă mâinile de arsuri. Avantajul utilizării unui astfel de articol este confortul și siguranța. Setul include clește, furculiță și spatulă - tot ce aveți nevoie .. Setul de tacâmuri pentru grătar măsoară 34 cm cm lungime. Datorită naturii practice și universale, tacâmurile vor fi utile și pentru gătitul zilnic, coacerea și prăjirea în bucătărie. Produsul este realizat din oțel inoxidabil și mânere din lemn , ceea ce îl face solid, rezistent la temperatură și apă și ușor de curățat. Mânerele din lemn nu numai că arată grozav, dar se încălzesc mai lent și nu sunt alunecoase, ceea ce îmbunătățește confortul și siguranța utilizării.

Oferta noastră include și multe alte ustensile utile pentru grătar.

Caracteristicile produsului:

  • set de tacâmuri pentru grătar,
  • clești, spatulă și furculiță pentru grătar,
  • produs universal: potrivit pentru grătar, dar și pentru gătitul zilnic în bucătărie ,
  • execuție solidă și durabilă din oțel inoxidabil,
  • set de tacâmuri, dimensiuni: 34 cm lungime,
  • un produs al mărcii dovedite Vaggan BBQ, specializat în accesorii utile pentru grătar.


Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
64757
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
35,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel