Ghiveci de flori, ghiveci + macrame cu margele

Ghiveci de flori, ghiveci + macrame cu margele
Ghiveci de flori, ghiveci + macrame cu margele
Ghiveci de flori, ghiveci + macrame cu margele
Ghiveci de flori, ghiveci + macrame cu margele
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trăiască verdele! Te-ai săturat de monotonia decorativă? Să ne creăm propria junglă în sufragerie. La urma urmei, florile și alte plante în ghivece sunt accesorii care combină câteva caracteristici cheie: arată frumos, ne simțim excepțional de bine în împrejurimile lor și dau interiorului o impresie de confort. La fel de important ca alegerea plantelor potrivite este si modul in care le prezentam - asa cum nu exista fum fara foc, nu va puteti imagina o planta fara un ghiveci elegant, practic si incapator. Și puține produse pot face față acestei sarcini, precum și ghiveciul de flori prezentat agatat de o sfoară !

Acesta este un accesoriu care va atrage în special iubitorii stilului boho, datorită carcasei clasice din teracotă fără ornamente inutile. Un ghiveci de flori suspendat va fi perfect mai ales pentru decorarea unui dormitor și a unei camere de zi. Cel mai bine este să-l agatati deasupra mesei, lângă ușa balconului sau fereastră. Este realizat din teracota rosie si sfoara maro cu margele.

Acest produs va fi o alegere bună pentru plantele de interior precum senecio sau iedera în ghiveci. Datorită acestui fapt, se va dovedi a fi de neînlocuit atunci când se creează aranjamente de plante neobișnuite și interesante. La urma urmei, patul de flori prezentat agatat de o sfoară este un element decorativ care nu poate lipsi din apartamentul unui iubitor de plante!

Caracteristicile produsului:

  • un ghiveci de flori agatat de o sfoară,
  • elegant, practic și încăpător în același timp,
  • perfect ca element al stilului boho al interior,
  • perfect pentru decorarea unui dormitor, precum și a unui living,
  • un produs din teracotă roșie,
  • va sublinia farmecul plantelor de interior,
  • un produs al binecunoscutului și respectat brand Home Styling Collection.
Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
64810
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
60
Diametru (cm)
9,5
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel