Lampa de podea in stil loft, inaltime 42 cm

Lampa de podea in stil loft, inaltime 42 cm
Lampa de podea in stil loft, inaltime 42 cm
Lampa de podea in stil loft, inaltime 42 cm
Lampa de podea in stil loft, inaltime 42 cm
Lampa de podea in stil loft, inaltime 42 cm
Lampa de podea in stil loft, inaltime 42 cm
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Luminează-ți casa cu noua lampă practică de birou. Lampa este un plus care va funcționa atât seara, cât și ziua: în funcție de decor, lumina ei poate ilumina biroul în timpul lucrului sau poate introduce o stare de spirit subtilă.

Produsul prezentat va fi perfect pentru camerele decorate în stiliiul loft. Lampa va fi de neînlocuit în studio, birou și sufragerie: cu lumina ei, vă puteți termina confortabil munca de birou, puteți citi o carte sau sa vă uitați la televizor. Acest lucru va fi apreciat în special de persoanele cărora le place să ducă un stil de viață de noapte. Lampa de birou este, de asemenea, un decor perfect, care datorită stilului său original va diversifica aspectul interiorului.

Lampa este mică și ușoară, datorită căruia o putem muta cu ușurință acolo unde va fi mai necesară. Un avantaj suplimentar al lămpii este abajurul reglabil, care vă permite să direcționați fluxul de lumină în locul potrivit. Lampa este alimentată de la rețea și are un fsoclu „mic” care vă permite să montați un bec cu vârf E14, până la 40 W. Cablul de alimentare negru are 150 cm lungime. Lampa este caracterizată de o bază metalică solidă, astfel încât este stabilă și sigură.

Caracteristicile produsului:

  • lampa de birou,
  • se caracterizează printr-un design mic și ușor,
  • o lampă într-un stil interesant loft,
  • avantajul său este abajurul reglabil,
  • lampa este alimentata de la reteaua electrica,
  • pentru becuri cu soclu „mic” E14,
  • un produs al mărcii populare Home Styling Collection.
Cod produs
64915
Sursa de putere
la retea
Tip soclu
E14
Putere (W)
max. 40 W
Lungime cablu
150cm
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Latime (cm)
13,5
Inaltime (cm)
42
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel