Ghiveci din ceramică TERA, Ø 21 cm

Ghiveci din ceramică TERA, Ø 21 cm
Ghiveci din ceramică TERA, Ø 21 cm
Ghiveci din ceramică TERA, Ø 21 cm
Ghiveci din ceramică TERA, Ø 21 cm
119,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trăiască verdele! Te-ai săturat de monotonia decorativă? Să ne creăm propria junglă în sufragerie. La urma urmei, florile și plantele în ghivece sunt accesorii care combină câteva caracteristici cheie: arată frumos, dau interiorului o impresie de confort și ne simțim excepțional de bine în împrejurimile lor. Modul în care le prezentăm este la fel de important ca și alegerea plantelor potrivite - așa cum nu există fum fără foc, nu vă puteți imagina o plantă fără un ghiveci practic, încăpător și stilat. Și puține produse pot face față acestei sarcini, precum și ghiveciul ceramic prezentat!

Acesta este un accesoriu care va atrage în special iubitorii stilului tradițional, care se datorează suprafeței universale, netede a ghiveciului cu o formă clasică, zveltă. Ghiveciul va fi perfect mai ales pentru decorarea sufrageriei si dormitorului. Cel mai bine este să-l așezi în colțul camerei, lângă ușa balconului sau sub fereastră. Este realizat din ceramică.

Acest produs va fi o alegere bună pentru plantele de interior precum dracaena, monstera sau wingworm. Datorită acestui fapt, se va dovedi a fi de neînlocuit atunci când se creează aranjamente de plante neobișnuite și interesante.

Caracteristicile produsului:

  • Ghiveci de ceramică,
  • practic, încăpător și stilat în același timp,
  • perfect ca element al unui stil interior tradițional
  • perfect pentru decorarea sufrageriei și dormitorului,
  • un produs din ceramică,
  • va sublinia farmecul plantelor de interior,
  • un produs a cunoscutului și respectat brand ProGarden.
Producător
Cod produs
64931
Culoarea dominantă
bej
,
alb
Material dominant
ceramică
Latime (cm)
21
,
23
Inaltime (cm)
18
,
40
Diametru (cm)
21
Mod de folosire
Exterior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel