Rasnita pentru condimente X-PLOSION®

Rasnita pentru condimente X-PLOSION®
Rasnita pentru condimente X-PLOSION®
Rasnita pentru condimente X-PLOSION®
Rasnita pentru condimente X-PLOSION®
Rasnita pentru condimente X-PLOSION®
Rasnita pentru condimente X-PLOSION®
Rasnita pentru condimente X-PLOSION®
209,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rasnita pentru sare și piper X-PLOSION®, mărimea M, Cum poți obține cu ușurință o aromă deosebit de intensă din condimentele tale de gătit? Este simplu - folosește râșnițele de bucătărie! Pot fi obiecte discrete și mici care vor ajuta la condimentarea fiecărui fel de mâncare în mod corespunzător, scoțând în evidență aroma maximă din boabe de condimente .

Rasnit pentru sare și piper X-PLOSION® de la marca germană Gefu este realizată dintr-o combinație de sticlă, plastic și oțel inoxidabil . Datorită acestui fapt, dispozitivele nu numai că arată la modă și interesante, dar sunt, de asemenea, durabile. . În plus, utilizarea unor astfel de materiale este perfectă pentru contactul cu alimentele. Un recipient solid garantează aroma și prospețimea piperului și, în același timp, protejează împotriva umidității excesive cristalelor de sare.

Mecanismul de macinare este realizat din ceramică, , ceea ce garantează o durabilitate excepțională a produsului și cea mai înaltă calitate de utilizare. Rasnita pentru sare și piper este, de asemenea, o idee de cadou interesantă ! Luați în considerare acest articol atunci când căutați cadouri de Crăciun sau pentru o casă nouă membriilor de familie su prietenilor. Destinatarii se vor bucura cu siguranta de un cadou atat de extraordinar cat si foarte util.

Caracteristicile produsului:

  • rasnita pentru sare si piper X-PLOSION®,
  • carcasă realizată dintr-o combinație de sticlă, plastic și oțel inoxidabil,
  • râșniță cu mecanism ceramic,
  • grad de măcinare reglabil: de la boabe mari la pulbere liberă,
  • design modern, la modă,
  • dimensiuni produs: înălțime 15 cm x diametru 6,2 cm,
  • produs al mărcii germane Gefu.
Producător
Cod produs
65236
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Inaltime (cm)
15
Diametru (cm)
6,2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel