Decor metalic FACE ARTY, 38 cm

Decor metalic FACE ARTY, 38 cm
Decor metalic FACE ARTY, 38 cm
Decor metalic FACE ARTY, 38 cm
Decor metalic FACE ARTY, 38 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Alege accesorii metalice simple, care transformă o formă simplă în artă.

În decor putem observa inspirația stilului cubist în care compoziția este simplificată geometric. În cazul decorului prezentat, efectul este uimitor, încântă prin simplitatea sa.

Decorul prezentat este realizat din metal negru și este disponibil în două modele la fel de interesante. Decorul va fi un plus original pentru un living, birou sau dormitor. Se va potrivi perfect în stilul modern al unui apartament sau birou - în special cele decorate în stil industrial și mansardă.

Avantajul este simplitatea incredibilă , caracteristică decorațiunilor Line Art, în care contururile constituie întreaga lucrare. Figurina este cel mai bine plasată pe un fundal deschis - va fi grozav să contrastezi cu albul sau griul peretelui. Așezați-l pe birou, pe masa din sufragerie sau între cărți într-o bibliotecă - în fiecare dintre aceste locuri puteți afișa eficient toate avantajele acestui decor uimitor.

Puteți folosi acest decor ca o alternativă excelentă la accesoriile tradiționale. Cu ajutorul lui, poți aduce cu ușurință un suflu de modernitate casei tale!


Caracteristicile produsului:

  • Decor,
  • accesoriu în stil industrial,
  • produs din metal negru,
  • o formă uimitoare și simplă,
  • perfect pentru acasă și la birou,
  • produs al mărcii Atmosphera.
Producător
Cod produs
65624
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel