Perna decorativa, 39 cm

Perna decorativa, 39 cm
Perna decorativa, 39 cm
Perna decorativa, 39 cm
Perna decorativa, 39 cm
79,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fiecare echipament din camera unui copil ar trebui să fie plăcut la vedere și pe deplin utilizabil. Nu există limite și norme în lumea copiilor. Prin urmare, chiar și o pernă ar trebui să îndeplinească o funcție suplimentară - știți ce este - trebuie să fie moale, confortabilă și atractivă din punct de vedere vizual în același timp.

O pernă în formă de stea va decora, desigur, frumos camera copilului dumneavoastră. În plus, poate fi un element perfect al unui pat pentru copii - vă va proteja copilul de lovirea. De asemenea, va fi perfecta pentru a sta pe podea în timpul numeroaselor jocuri. Deși noi, adulții, nu ne gândim să ne jucăm pe podea, trebuie să știm că fiecare copil va indica acest loc ca fiind preferatul său.

Perna decorativă pentru copii este realizată din pluș moale și extrem de plăcut la atingere . În plus, forma atractivă va interesa cu siguranță copilul dumneavoastră și îl va încuraja să se joace. Perna poate fi o completare perfecta a multor amenajari pentru camerele copiilor.

Descrierea produsului:

  • pernă de pluș pentru copii,
  • un decor perfect pentru camera copiilor,
  • formă de stea atractivă,
  • disponibil în roz, alb și albastru deschis
  • din pluș solid și plăcut la atingere,
  • dimensiuni: lungime 39 cm, lățime 8 cm, înălțime 39 cm,
  • un produs al mărcii franceze Atmosphera pentru copii.
Cod produs
65648
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plus
Lungime (cm)
39
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
39
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
39 x 39
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel