Perna decorativa pentru copii in forma de inima

Perna decorativa pentru copii in forma de inima
Perna decorativa pentru copii in forma de inima
Perna decorativa pentru copii in forma de inima
Perna decorativa pentru copii in forma de inima
79,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Alegerea accesoriilor confortabile nu este atât de ușoară pe cât pare. Din fericire, perna decorativă prezentată poate face față acestei sarcini dificile!

Avantajul incontestabil al pernei decorative este materialul de înaltă calitate folosit pentru coaserea acesteia. Printre avantajele plușului din care este confecționată perna, este respirabilă și rezistentă la abraziune. Acest produs este plăcut la atingere și moale, ceea ce ne garantează confortul. Datorită acestui lucru, copilul se va simți confortabil și confortabil în timpul somnului. Produsul este, de asemenea, foarte atractiv din punct de vedere vizual: colorat și decorat cu grafică originală. Designul său original atrage atenția și face perna perfectă pentru decorarea camerei unui copil.

Perna decorativă va ajuta să confere interiorului un caracter mai confortabil și mai cald. Va arăta deosebit de bine cu alte perne sau accesorii dintr-o singură culoare într-un stil similar. Perna va îmbogăți interiorul oricărei încăperi, introducând o atmosferă unică. Alege-o dacă te concentrezi pe confort, comoditate și design interesant.

Caracteristicile produsului:

  • pernă decorativă,
  • din material de bună calitate,
  • produs din pluș de înaltă calitate,
  • plăcuta la atingere și adaos moale,
  • perfectă pentru camera unui copil,
  • un produs al recunoscutei marci Atmosphera pentru copii.

Cod produs
65651
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plus
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel