Suport de lumanare din sticla sub forma unui felinar GLAM, Ø 11,7 cm

Suport de lumanare din sticla sub forma unui felinar GLAM, Ø 11,7 cm
Suport de lumanare din sticla sub forma unui felinar GLAM, Ø 11,7 cm
Suport de lumanare din sticla sub forma unui felinar GLAM, Ø 11,7 cm
Suport de lumanare din sticla sub forma unui felinar GLAM, Ø 11,7 cm
94,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vă întrebați cum să subliniați cel mai bine caracterul individual al interiorului? Este ușor! Dacă sunteți în căutarea unor accesorii inspiratoare, vă prezentăm atenției acest sfeșnic extraordinar din colecția GLAM.

Sfeșnicul are o formă interesantă care seamănă cu un felinar. Abajurul său translucid este realizat din sticlă ondulată. Datorită acestui lucru, lumina unei lumânări aprinse este dispersată, ceea ce conferă un efect foarte plăcut. Un avantaj suplimentar este cadru minimalist cu un mâner practic decorativ. Sfeșnicul are 30 cm înălțime și un diametru de peste 11 centimetri, așa că cel mai bine este să alegeți o lumânare în formă de cilindru pentru aprinderea sa, deși în sfeșnic se pot folosi și candeliere mici.

Acest suport pentru lumânări va fi un decor elegant pentru diverse încăperi. Se va potrivi în dormitor și sufragerie decorate într-un stil elegant și glamour. Sfeșnicul GLAM este disponibil în trei versiuni de culori diferite - vezi pe toate și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine aranjamentului tău! Sfeșnicul GLAM va arăta grozav. Sfeșnicul este un accesoriu universal care va funcționa atât de sărbători, cât și cu ocazii: aprindeți o lumânare în el pentru a simți puțină magie chiar și într-o seară, ploioasă...


Caracteristicile produsului:

  • sfeșnic GLAM,
  • din sticlă ondulată,
  • produsul este disponibil în trei versiuni de culoare,
  • perfect pentru decorarea interioară glamour,
  • combinație de clasic și modern,
  • se va regăsi în multe aranjamente,
  • produs al mărcii Atmosphera.
Producător
Cod produs
65668
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
30
Diametru (cm)
11,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel