Covor oval din iută ROSALIE

Covor oval din iută ROSALIE
Covor oval din iută ROSALIE
Covor oval din iută ROSALIE
Covor oval din iută ROSALIE
Covor oval din iută ROSALIE
Covor oval din iută ROSALIE
179,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Schimbați interiorul apartamentului dvs. cu un covor de iută ROSALIE neobișnuit . Amintiți-vă că sunt o modalitate bună și simplă de a încălzi vizual amenajarea din apartament, precum și de a ne proteja picioarele de podeaua rece.

Covorul prezentat este din rachita. Marele avantaj al acestui material este lejeritatea și o nuanță caldă, naturală, care va fi apreciată de persoanele care prețuiesc accesoriile unice și foarte practice. Un avantaj incontestabil al covorului este materialul de origine naturală din care a fost țesut ! Acesta este un factor important de care trebuie luat în considerare atunci când alegeți un covor - produsul îi va mulțumi în special pe cei care prețuiesc accesoriile realizate din materiale mai ecologice. Atunci când este nevoie, covorul prezentat este foarte ușor de curățat. Produsul poate fi scuturat sau aspirat.

Covorul de iută ROSALIE este un accesoriu indispensabil care nu poate lipsi într-un apartament stilat. Alegându-l, poți fi sigur că interiorul va deveni mai confortabil și mai prietenos cu picioarele goale.

Caracteristicile produsului:

  • Covor de iută ROSALIE,
  • din răchită,
  • rezistent și ușor,
  • caracterizat printr-o formă și material unic de origine naturală ,
  • produs ușor de curățat,
  • o alegere excelentă pentru un interior modern,
  • un produs al cunoscutului brand Atmosphera. < /li>

Producător
Cod produs
65678
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iută
Diametru (cm)
78
Grosime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel