Lunchbox Patrula Catelusilor

Lunchbox Patrula Catelusilor
Lunchbox Patrula Catelusilor
Lunchbox Patrula Catelusilor
Lunchbox Patrula Catelusilor
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie de prânz pentru copii Patrula Catelusilor realizată din material organic este o noutate a mărcii germane KOZIOL. Se remarcă prin o grafică frumoasă, de basm, care cu siguranță îi va atrage pe toți copiii.

Cutia de mic dejun prezentată este perfectă pentru depozitarea prânzului și gustărilor cu fructe. Este destul de spațioasa, așa că puteți împacheta sandvișuri, fructe, clătite... Totul își va găsi locul în această cutie îngrijită și va permite transportul comod al alimentelor.

Un astfel de gadget va deveni cu siguranță un element indispensabil al oricărei școli. Copiii pot folosi cutia de mic dejun atât la școală, cât și în timpul plimbărilor comune, ieșirea la locul de joacă sau în timpul excursiilor. Recipientul este ușor și la îndemână în același timp și are o închidere solidă care protejează conținutul împotriva deschiderii.

Micul dejun pentru copii de la marca germană KOZIOL are o grafică frumoasă, pentru copii, înfățișând personajele din basmul „Patrula Catelusilor”. Ilustrațiile sunt durabile deoarece au fost aplicate cu o tehnică IML specială, asigurând cea mai înaltă calitate. Acest mod de a combina eticheta cu produsul îl face ecologic.

Cutia de prânz este făcută din termoplastic biodegradabil ORGANIC . Se caracterizează printr-un material circular de minim 50%. În plus, nu conține substanțe nocive - melamină, BPA și formaldehidă. Este produs 100% CO2 neutru și este un produs complet reciclabil.

Caracteristici ale produsului:

 • Lunchbox pentru copii Patrula Catelusilor,
 • grafică atractivă care îi înfățișează pe eroii din basm „Patrula Catelusilor”,
 • perfect pentru depozitarea gustărilor, sandvișurilor, prăjiturii,
 • are o închidere solidă,
 • 100% organic,
 • are imprimare de înaltă calitate,
 • din material termoplastic biodegradabil ORGANIC,
 • fără melamină, BPA și formaldehidă,
 • este reciclabil,
 • se poate spăla în mașina de spălat vase
 • disponibil în 3 variante,
 • produs de marcă de la compania germană KOZIOL.
Producător
Cod produs
65774
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
termoplastic
Lungime (cm)
19
Latime (cm)
13,5
Inaltime (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel